Dok čeka Pogbu: Mourinho daje popust na trojicu igrača, evo tko će otići iz Uniteda

Foto: Getty Images / Guliver Image

DOK svijet iščekuje transfer Paula Pogbe u Manchester United, koji bi trebao porušiti sve rekorde, Jose Mourinho sastavlja listu za odstrel. Naime kako bi rasteretio roster, na kojemu se skupio škart dvojice trenera, Davida Moyesa i Louisa van Gaala, olučio je čistku započeti trojicom imena.

Prvi će "kazalište snova" napustiti netko iz trojca Matteo Darmian, Bastian Schweinsteiger i Marcus Rojo. Spomenuti igrači ne uklapaju se u planove slavnog portugalskog menadžera. Schweinsteiger nije loš igrač, smatra Specijalni, i mogao bi štošta ponuditi, ali bit će kolateralna žrtva Pogbina dolaska, naime obojica igraju u srcu veznog reda i teško će se naigrati jedan kraj drugog.
Pogbin transfer Mourinho želi što prije završiti, ali zakompliciralo se oko detalja, naime Juventus je zatražio još deset milijuna eura, čime bi se transfer popeo na 130 milijuna eura, a čak 25 pripast će njegovom agentu Minu Raioli.

Darmian će nastradati jer se Mourinhu više sviđa Fabinho, desni bek i jedan od najboljih igrača Subašićevog Monaca. Unitedov dres s brojem dva navodno je već spreman za Brazilca, a posao će biti vrijedan između 20 i 30 milijuna eura.

Marcus Rojo otići će jer jednostavno nije potreban Mourinhu, Argentinac može igrati stopera i lijevog beka, a United ima bolje opcije na tim pozicijama sad kad se Luke Shaw potpuno oporavio, te po dolasku Erica Baillyja u klub.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.