Djibril Cisse se u suzama oprostio od nogometa

Foto: Getty Images / Guliver Images

34-godišnji bivši francuski reprezentativac najpoznatiji po vremenu provedenom u Liverpoolu Djibril Cisse oprostio se od profesionalnog igranja nogometom, objavio je na jednoj francuskoj televiziji.

Voditelj ga je u jednom trenutku upitao koji su mu planovi za nastavak karijere, a Cisse je odgovorio:

"Moram slušati svoje tijelo. Da, gotovo je! Imam previše problema s nogom, više nisam sposoban igrati nogomet na visokoj razini. Zakazao sam operaciju za siječanj. Gotovo je", rekao je Cisse.

Francuz je u svojoj karijeri slomio obje noge, ali se oba puta vraćao. Prvi put u dresu Liverpoola protiv Blackburna 2004. godine, a zatim 2005. u prijateljskoj utakmici s Francuskom protiv Kine.

Potom se u eter javio njegov bivši trener iz Auxerra Guy Roux:

"Sjećam se kada si bio mlad igrač, iskreno si volio nogomet. U svakom trenutku si bio spreman naporno raditi da bi uspio", rekao je Roux, a Cisse je na te riječi zaplakao.

Roux mu je kao 17-godišnjaku do šansu u prvoj momčadi, a Cisse je u šest sezona postigao 90 golova prije prelaska u Liverpool 2004. s kojim je osvojio Ligu prvaka.

Uz Liverpool i Auxerre, Cisse je još igrao za Panathinaikos, Al-Garaffu, Marseille, Sunderland, Lazio, QPR, Kuban i Bastiju. Za sve te klubove i francusku reprezentaciju u karijeri je postigao više od 250 golova.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.