Dinamu propalo dovođenje Bakrara? Stigla je ponuda koju nitko nije očekivao

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

MONSEF BAKRAR sve je dogovorio s Dinamom i trebao je uskoro postati novi igrač Dinama, ali posao se zakomplicirao. Kako doznajemo, Dinamo je sve dogovorio i s Alžircem i s Istrom oko detalja njegova dolaska. Hrvatski prvak posudio bi ga sljedeće sezone uz opciju otkupa ugovora sljedećeg ljeta za 1.1 milijuna eura, a prema Aldo Drosini trebala su otići dva Dinamova igrača na posudbu.

Tu je nastao problem jer je Istra od Dinama zatražila da joj pošalje dva igrača, a jedan od njih je Daniel Štefulj. Puljani su očekivali da tu neće biti nikakvih problema, ali Dinamo im je poručio da on svoje igrače nigdje neće slati bez njihove želje.

U priču upao Alaves

Dodatni problem Dinamu stvorila je činjenica da je Istra dobila ponudu Alavesa od dva milijuna eura, a s njom i bolju poziciju u pregovorima koju je pokušala iskoristiti tražeći dva igrača od kojih je jedan bio Štefulj.

Istri je poručeno da stupe u kontakt s igračima koji ih zanimaju ili s njihovim agentima i da se s njima dogovore, a ne da očekuju da će oni bezuvjetno doći. Dolazak Bakrara tako je postao vrlo upitan, ali posao još nije propao. U prijevodu, čeka se novi potez Puljana.

Istra se neće lako riješiti jednog od najboljih igrača na kojem možda ništa neće zaraditi

On možda i neće doći jer su hrvatski klubovi počeli s pripremama za novu sezonu, a Puljani ne moraju nužno poslati na posudbu jednog od svojih najboljih igrača i na njemu potencijalno na kraju sezone ništa ne zaraditi.

Bakrar je prošle sezone došao u Istru i u 33 utakmice upisao osam golova i tri asistencije. Njegov bivši trener Gonzalo Garcia ga je nahvalio i u intervjuu koji je dao Indexu prije par tjedana, pred odlazak iz Pule.

"On je drugi igrač u odnosu na igrača koji je došao u Istru. Fizički je zvijer, strašno je brz i okretan i želi napredovati. Za tranzicijski nogomet je idealan, a i jako je dobar u glavi. Mislim da bi se uklopio u Dinamovu momčad, ali ne bih ništa više od toga rekao", rekao je Garcia o 22-godišnjem Alžircu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.