TRANSFERI

Dinamo prodao igrača u klub Serie A za 1.2 milijuna eura

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

PETAR STOJANOVIĆ je prošlu sezonu kao igrač Dinama proveo na posudbi u Empoliju. Dinamo je sada potvrdio kako su slovenskog desnog bočnog igrača prodali talijanskom prvoligašu. Stojanović je za Dinamo tijekom pet i pol godina odigrao 187 službenih utakmica. Zabio je dva gola.

S 48 nastupa u europskim natjecanjima dijeli četvrto mjesto na kojem su i Edin Mujčin i Mihael Mikić. Ispred njih su rekorder Arijan Ademi s 92 utakmice, Sammir sa 76 i Milan Badelj s 52. "Došao je trenutak kad se opraštam od Dinama. Zauvijek ću pamtiti sve sjajne trenutke koje sam doživio u zagrebačkom klubu", poručio je Stojanović u oproštajnoj poruci.

"To je bio moj dom dugih pet i pol godina i nikad neću zaboraviti sve lijepo što sam doživio. Imao sam čast osvojiti devet trofeja u tom periodu s Dinamom i iznimno sam ponosan na to. Zahvalio bih klubu na svemu, kao i navijačima na podršci u tih pet i pol godina. Nastavit ću pratiti Dinamov put i želim klubu i momčadi puno uspjeha u budućnosti", izjavio je.

Na Transfermarktu, stranici specijaliziranoj za nogometne transfere, stoji kako će Dinamo od Empolija za Stojanovića dobiti 1.2 milijuna eura.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.