Dinamo i Anderlecht se dogovorili? Evo kada bi Ukrajinac trebao potpisati za Modre

Foto: Profimedia

UKRAJINAC Bogdan Mihaljičenko (26) bi ovih dana trebao potpisati za Dinamo. Ukrajinski lijevi bek već nekoliko dana boravi u Zagrebu, odradio je i liječnički pregled, no onda je došlo do problema u pregovorima između Anderlechta i Dinama. Sada je ipak došlo do dogovora između Belgijanca i hrvatskog prvaka. Nove informacije govore kako bi Mihaljičenko trebao sutra potpisati za Dinamo, baš kao i Japanac Takuro Kaneko. 

Mihaljičenko je u karijeri odigrao sedam utakmica za ukrajinsku reprezentaciju, a zadnji put je igrao u rujnu prošle godine u Ligi nacija protiv Škotske. Karijeru je započeo u omladinskom pogonu kijevskog Dinama, za koji je odigrao dvije utakmice. Godine 2019. otišao je u Zarju za milijun eura, a u ljeto 2020. u Anderlecht za 500.000 eura. Za belgijsku momčad upisao je 51 utakmicu, gol i dvije asistencije, da bi prošlog ljeta bio posuđen Šahtaru.

Prošle sezone odigrao je 32 utakmice i upisao dva gola i pet asistencija. Kod Igora Jovićevića igrao je četiri utakmice u skupini Lige prvaka i asistirao u obje utakmice protiv Real Madrida. Bio je standardan i u Europa ligi, kao i u prvenstvu do pred kraj, kad je ulazio s klupe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.