Detroit i dalje savršen, Joe Thornton odigrao 1000. utakmicu u NHL-u

HOKEJAŠI Detroita su i nakon petka navečer, svoje pete utakmice u novoj NHL sezoni, neporaženi. Na svom su ledu s 5:2 pobijedili Columbus.

Washington sa šest pobjeda u šest utakmica i Detroit s pet uspjeha u isto toliko nastupa su jedine savršene momčadi u ovom trenutku u NHL ligi. Detroit nije imao nikakvih problema s Columbusom iako su gosti bili na dohvatljivih 2:3 trinaest minuta prije kraja. Igrač utakmice je bio Johan Franzen koji je postigao dva pogotka s igračem više i dodao tome jednu asistenciju. Valtteri Filippula je upisao pogodak i čak tri asistencije.

San Jose je slavio u gostima kod New Jerseya. Bilo je 4:3 nakon raspucavanja kaznenih udaraca. Kako god, kapetan gostiju Joe Thornton je pobjednički proslavio veliki jubilej, 1000. utakmicu u NHL ligi, a produžetke, te potom kaznene udarce je San Joseu donio Joe Pavelski koji je 40 sekundi prije kraja izjednačio na 3:3.

Dallas je u gostima slavio kod Anaheima 3:1 uz dva pogotka Louija Erikssona, početkom prve i zadnje četvrtine. Ovaj potonji gol je i presudio u korist Dallasa.

 

NHL liga, petak:

New Jersey - San Jose 3:4 (kazneni udarci)

Detroit - Columbus 5:2

St. Louis - Carolina 3:2 (produžetak)

Anaheim - Dallas 1:3

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.