Kvalifikacije za SP

Deschamps: Mi ćemo putovati 11 sati i igrati utakmicu, a BiH će nas gledati na TV-u

Foto: EPA

IZBORNIK Francuske Didier Deschamps požalio se na raspored svoje reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Njegova momčad je sinoć u 1. kolu kvalifikacija remizirala s Ukrajinom (1:1) na domaćem terenu, a sad ju čekaju gostovanja kod Kazahstana te Bosne i Hercegovine.

Kiksao protiv Ukrajine pa se žalio na raspored pred okršaje protiv Kazahstana i BiH

Francuzi su poveli u 19. minuti preko Griezmanna, a konačnih 1:1 postavio je Kimpembe autogolom u drugom poluvremenu.

Deschamps smatra da će njegovim igračima biti previše naporno putovati u Kazahstan pa u BiH. Francuska će u nedjelju gostovati kod Kazahstana u skupini D, a onda gostuje u Bosni i Hercegovini naredne srijede. Sve bi možda bilo lakše da je barem jedan od tih susreta prijateljski, ali radi se o natjecateljskim okršajima.

BiH će u subotu na domaćem terenu ugostiti Kostariku u prijateljskom susretu nakon čega će dočekati Francuze. Tako će momčad koju vodi Ivajlo Petev imati dan više odmora od Francuza te neće morati putovati.

"S više svježine mogli smo odigrati mnogo bolje, ali veliki broj mojih igrača je igrao za svoje klubove u nedjelju. Trebamo čvršće noge i agresivnost. Neću lagati, doći će do nekih promjena u utakmici protiv Kazahstana. Oni večeras nisu igrali, a nas očekuje putovanje koje će trajati 11 sati, nakon kojeg ćemo igrati utakmicu koju će BiH gledati na TV-u", poručio je Deschamps.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.