Nekad je vrijedio 100 milijuna eura, a danas ga klub mora tražiti preko medija

Foto: EPA

TRENER Bešiktaša Senol Günes jučer je održao presicu na kojoj je rekao kako je nekadašnji engleski reprezentativac Dele Alli (26) nestao u Turskoj. Alli nastupa za Bešiktaš, a nije se pojavio na treningu u srijedu. "Dali smo mu nekoliko dana slobodno, ali nije se vratio. Zovemo ga na mobitel i ne možemo ga dobiti, pokušavamo doći do njega. Nadam se da nije imao nekakvu nesreću i da je s njim sve u redu", prenose Günesovu izjavu strani mediji.

Ipak, sinoć se Alli javio objavom na Instagramu. "Bok, ljudi, dobio sam hrpu poruka pa samo želim neke stvari raščistiti. Klub mi je dao danas slobodan dan za posjet liječniku. Sutra se vraćam treninzima, kao što je i planirano", napisao je Alli.

Alli je trenutno igrač Evertona na posudbi u Bešiktašu. Turski i engleski mediji izvijestili su prije nekoliko dana da je Dele Alli izbačen iz sastava Bešiktaša te da će ostatak sezone gledati utakmice s tribina. Na kraju bi se trebao vratiti u Everton.

Karijera mu je u silaznoj putanji

Ove je sezone odigrao 17 utakmica i zabio tri gola, što je duboko ispod njegove nekadašnje razine. Dok je igrao za Tottenham prije četiri godine, Alli je smatran najboljim mladim igračem u Engleskoj i jednim od najboljih u Europi.

Cijena mu je na Transfermarktu tada išla i do 100 milijuna eura. Ima 37 nastupa za englesku reprezentaciju, s kojom je bio na Svjetskom prvenstvu 2018. godine. Karijera mu je već dugo u silaznoj putanji jer ni u Bešiktašu nije imao sigurno mjesto u momčadi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.