Daum već puše Soldi za vrat!

NOGOMETAŠE Kölna od srijede do subote čeka ozbiljan test u pripremama za novu sezonu. Klub čiju momčad vodi Zvonimir Soldo organizator je jakoga međunarodnog turnira.

Fenerbahçe i AZ Alkmaar odigrat će danas (srijeda) prvi međusobni ogled ETL-DOM-Cupa na kelnskom Südstadionu, dok će Köln turnir započeti sutra (četvrtak) dvobojem protiv belgijskog prvaka Anderlechta. Pobjednici i poraženi međusobno će odmjeriti snage u subotu.

Hrvatskom će 42-godišnjem treneru dvije utakmice biti dobar pokazatelj trenutačnog stanja njegove momčadi. Ima, međutim, Soldo, barem po pisanju Bilda, već itetkako puno razloga za zabrinutost.

Vodstvo kluba pozvalo je kao svog specijalnog gosta na turnir Christopha Dauma, karizmatičnog trenera koji je prošlog ljeta napustio Köln otišavši u Fenerbahçe. S istanbulskim se klubom njemački trener rastao na kraju prošle sezone, tako da je sada ponovno slobodan na trenerskom tržištu.

Bild tvrdi da se Soldi i sportskom direktoru Michael Meieru klupski poziv Daumu nije dopao zbog činjenice da se sve skupa može protumačiti na način da bivši trener već uoči početka sezone Hrvatu puše za vrat.

"Ne želim to komentirati. Nisam naivčina",  rekao je Meier odbivši komunikaciju, dok je Soldo samo kratko dodao:

"Meni je svejedno tko će sjediti na tribinama. Takvim stvarima se ne želim zamarati. "

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.