LIGA PRVAKA

Daily Mail: PSG je sve ulupao u Messija, Neymara i Mbappea samo da bi ga Real ponizio

Foto: EPA

PSG je kod Real Madrida stigao s pobjedom 1:0, potom je poveo 1:0 i na kraju ispao ukupnim rezultatom 3:2. Francuzima je presudio Karim Benzema s tri pogotka i izbacio ih u osmini finala Lige prvaka. Za PSG je to veliki neuspjeh jer su u momčad početkom sezone stigli Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma te još nekoliko važnih igrača.

PSG godinama gradi momčad za osvajanje Lige prvaka, koju trenutno vodi argentinski trener Mauricio Pochettino. On je nakon poraza istaknuo krivicu sudaca za ispadanje. Smatra kako je njegov vratar Gianluigi Donnarumma fauliran pri prvom pogotku Karima Benzeme u 61. minuti.

Komentar na situaciju u kojoj se našao PSG dao je danas Daily Mail koji je u velikoj analizi pokušao objasniti razloge zbog kojih je došlo do novog ranog ispadanja iz Lige prvaka. Ton teksta, očekivano, nije pozitivan, ali posebno je zanimljivo da engleski medij predviđa kako PSG-u sada vjerojatno slijedi remont ili raspad.

PSG je išao na sve ili ništa i izgubio

"Što dalje za PSG? Messi, Neymar i Mbappe nisu donijeli slavu Lige prvaka. Katarski vlasnici su ulupali milijune u svoj projekt samo da bi ih Real ponizio. Sada će možda morati pokušati potpuno novi pristup", dugačak je naslov pod kojim je Daily Mail objavio svoj tekst.

"PSG će nastaviti dalje. To je dobra stvar kod nogometa, uvijek ima još utakmica. Čeka ih sada Bordeaux u nedjelju za ručak pa Monaco sljedećeg vikenda i nakon reprezentativne pauze Lorient i Clermont. Nijedna od tih utakmica igračima PSG-a neće donijeti nikakvo uzbuđenje. To su sada samo obaveze koje moraju odraditi da bi završili sezonu", piše Daily Mail i dodaje u kasnijem dijelu teksta:

"Njihovo ispadanje iz Lige prvaka je neobjašnjivo, izaziva bijes i tjeskobu, zapravo je riječ o istoj noćnoj mori koja se stalno ponavlja za PSG. Taj poraz je više od jedne utakmice nogometa, PSG je išao na sve ili ništa i izgubio. Sada mora tražiti nova rješenja ili se jednostavno raspasti i priznati da nikad neće osvojiti Ligu prvaka."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.