CRO COP ODGOVORIO FEDOROVOM BRATU "Netko ti je lagao, ne zanimaš me"

Foto: Mirko Filipović/Facebook

MIRKO FILIPOVIĆ priprema se za okršaj s Royom Nelsonom na Bellator 200, priredbi koja se održava za mjesec dana u Londonu. Jutros je do svoje prve pobjede u Bellatoru stigao legendarni Fedor Emelianenko, stari Cro Copov rival s kojim bi se mogao susresti ako kao rezerva uskoči u završni turnir u slučaju ozljede nekog od boraca.

Istovremeno, na nekoliko portala pojavila se informacija kako se upravo dogovara meč Cro Copa i Fedorovog brata Alexandera Emelianenka. Rus je izjavio da je načelno dogovorio revanš s hrvatskom legendom, no Mirko je brzo reagirao i demantirao glasine.

"Dragi prijatelji, na više portala pojavila se izjava Alexandra Emelianenka da je postignut dogovor oko naše uzvratne borbe. Kao prvo, prvi puta čujem za to i ne znam koji je razlog da Alexandar ide izmišljati takve stvari, a moguće je da ga je netko i slagao i napričao mu svašta. Uglavnom, meni je ovo prvi glas o tome i nitko me nikada nije kontaktirao radi te borbe, a kamoli da sam se ja dogovorio bilo šta vezano za tu borbu. A kao drugo, borba sa Alexandrom Emelianenkom me uopće ne zanima", poručio je Mirko.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.