UFC

Crna Zvijer: Mogao bih se tući sa Stipom, on ne želi revanš s Ngannouom

Foto: Foto: Hans Gutknecht/Guliver Image/Twitter

DERRICK LEWIS, trenutno drugorangirani teškaš UFC-a, čeka borbu za pojas protiv Francisa Ngannoua. Iako je prvi čovjek kompanije Dana White potvrdio da će upravo to biti iduća borba za prvaka, u priču se umiješao Jon Jones i još ništa nije dogovoreno.

Crna Zvijer, kako je Lewisu nadimak, bio je raspoložen na UFC-ovoj presici: "Čini mi se da me Ngannou ignorira i nateže se sa Jonesom. Hvala Jonesu jer mi je nabio cijenu, mogao bih zaraditi osam milijuna dolara. Za tu lovu se mogu i večeras boriti. Rekao sam menadžeru tu cifru i rekao sam da me ne zove ako ju ne dogovori." Nakon što mu je jedan od novinara rekao da bi se za toliko novaca borio i Miočić, Lewis je odgovorio: "Stipe ne želi revanš."

"Nisam frustriran situacijom. Ako Ngannou želi ići u Kamerun i pokazivati svoj pojas, neka to radi. Ja čekam. Ako se želi boriti s Jonesom, i to je ok. Ja ću se u tom slučaju boriti sa Stipom", zaključio je Lewis.

Podsjetimo, Lewis i Ngannou već su se jednom borili. U srpnju 2018. godine odradili su jedan od najgorih mečeva u povijesti teške kategorije, a Lewis je slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.