Counter Logic Gaming predstavio postavu za novu sezonu League of Legends

Foto: Riot Games/LoLesports

NAKON što je tim napustio legendarni Zaqueri "Aphromoo" Black, američka organizacija Counter Logic Gaming predstavila je postavu za novu sezonu. 

Jezgru ekipe i dalje čine igrači CLG-a, Darshan Upadhyaya, Choi "Huhi" Jae-hyun i Trevor "Stixxay" Hayes, a njima su se pridružili bivši jungler ekipe Team Liquid, Kim "Reignover" Yeu-jin, te bivši support ekipe Team SoloMid, Vincent "Biofrost" Wang.
 
Reignover se pridružio ekipi Team Liquid krajem prošle godine, nakon što je prije toga igrao za Immortals, odnosno Fnatic. Iako s Team Liquidom nije ostvario velike rezultate i dalje ga se smatra jednim od boljih igrača na svojoj poziciji u američkom LCS-u. Njegovim dolaskom, sadašnji jungler ekipe Omar "Omargod" Amin se vratio u tim CLG Academy. 
 
Biofrost se Team SoloMidu pridružio iz Challenger Seriesa u svibnju prošle godine, a otad je kao dio najbolje ekipe u Americi osvajao svaku sezonu LCS-a u kojoj se natjecao, a osvojili su i turnir Rift Rivals.
 
Iza CLG-a je solidna sezona, ulazili su u doigravanje LCS-a, iako nisu uspjeli otići do kraja. Međutim, kako se radi o organizaciji s pedigreom, neodlazak na World Championship smatra se velikim neuspjehom. S novom postavom sljedeće sezone kreću u lov na TSM i prvo mjesto američkog prvenstva.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz esport, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Esport
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.