UFC

Cormier će se za revanš protiv Miočića pripremati s boksačkom legendom

Foto: Screenshot (Daniel Cormier)

JOŠ se čeka datum treće borbe za naslov teškaškog prvaka UFC-a između Daniela Cormiera i Stipe Miočića. Trebala bi se dogoditi nekada u 2020. godini, a Cormier je otkrio novog člana svog tima s kojim će se pripremati za tu borbu.

Radi se o legendarnom boksaču, Georgeu Foremanu. Čudesni Foreman najstariji je teškaški prvak boksa u povijesti. Postao je WBA i IBF prvak svijeta tako što je nokautirao Michaela Moorera s 45 godina i 299 dana. Prvi put je prvak teške kategorije postao 20 godina prije toga kada je u legendarnoj borbi pobijedio Joea Fraizera.

Čini se da je njegovo iskustvo kako izvući najbolje iz sebe u 40-ima (Cormier ima 40 godina) bila glavna motivacija DC-u što je dodao Foremana svom timu.

"Stvarno je bilo sjajno upoznati te, šampionu. Vrlo sam uzbuđen što ćeš biti dio mog putovanja do teškaškog naslova. Uzbuđen sam što ću učiti od jednog od najboljih. Ako itko zna kako postati prvak kao stariji borac, to si onda ti. To me motiviralo da postanem borac, san je što te imam za prijatelja i mentora", napisao je Cormier u objavi na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.