Rusija

Ćorlukino isključenje Lokomotiv nije koštalo pobjede

Foto: Getty Images

BIVŠI stoper hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka isključen je zbog dva žuta kartona u posljednjoj minuti susreta 15. kola ruskog prvenstva između Lokomotiva iz Moskve i Arsenala iz Tule, no njegov Lokomotiv je i bez njega stigao do minimalne 1:0 (0:0) pobjede. 

Gol za tri boda postigao je Mirančuk (72-11m). Lokomotiv je sada šesti s 24 boda, dok je Arsenal 12. s 13 bodova.

Moro, Nižić i Lovren odigrali cijele susrete

Kapetan U21 hrvatske reprezentacije Nikola Moro igrao je do 87. minute za moskovski Dinamo koji je kao gost u gradskom derbiju igrao 1:1 (0:0) protiv Spartaka. Spartak je tako ostao treći s 29 bodova, a Dinamo četvrti s 27.

Ranije u subotu je stoper hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren bio strijelac za Zenit iz Sankt Peterburga koji je odigrao 2:2 (1:1) na gostovanju kod Ahmata u Groznom. Lovren je u 48. minuti doveo Zenit u vodstvo od 2:1 odličnim udarcem glavom s osam metara nakon ubačaja Douglasa Santosa. Bio je to drugi Lovrenov pogodak za Zenit u ruskom prvenstvu.

Vodeći CSKA svoj susret igra u nedjelju protiv Sočija

Inače, Zenit je poveo golom Kuzjaeva (16), na 1:1 poravnao je Berisha (26), a isti je igrač postigao i drugi gol za Ahmat iz kaznenog udarca u 53. minuti. Lovren je odigrao čitav susret za Zenit, dok je svih 90 minuta u momčadi Ahmata odradio Zoran Nižić.

Zenit sada ima 31 bod, kao i vodeći CSKA iz Moskve koji će svoj susret 15. kola igrati u nedjelju na svom terenu protiv Sočija, dok je Ahmat peti s 24 boda, jednim više od sedmog Sočija.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.