TENIS

Ćorić izgubio u Madridu. To mu je treće ispadanje u prvom kolu zaredom

Foto: EPA

HRVATSKI tenisač Borna Ćorić oprostio se od ATP turnira Masters 1000 serije u Madridu već u prvom kolu nakon poraza od Srbina Dušana Lajovića s 3:6, 6:4, 4:6. Bio je to njihov peti međusobni susret i treći poraz hrvatskog tenisača. Ćorić je lošije krenuo u meč i nakon izgubljenog servisa u četvrtoj igri izgubio prvi set s 3:6. U drugome se vratio i kod 5:4 jedini put u meču oduzeo servis suparniku za poravnanje na 1:1.

Ipak, u odlučujućem setu Ćorić je već u prvome gemu izgubio svoj početni udarac, što je Lajović na kraju pretvorio u prolaz u drugo kolo. Meč je pri rezultatu 4:3, 30:0 za Lajovića u trećem setu prekinula kiša. Pauza je potrajala skoro dva sata. Nakon povratka na teren, Ćorić nije uspio nadoknaditi gem zaostatka premda je kod 4:5 imao break loptu za povratak u meč, ali nije uspio. Na koncu je Lajović sa 6:4 dobio treći set, a time i meč.

Ćoriću je ovo bio četvrti uzastopni poraz, treći u prvome kolu. Novi nastup očekuje ga sljedeći tjedan na ATP Masters 1000 turniru u Rimu. Srpski tenisač, koji je prije meča s Ćorićem prošao dva kola kvalifikacija, u drugome kolu igrat će protiv petoga nositelja Norvežanina Caspera Ruuda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.