Clutch City Gaming i 100 Thieves nova su imena na League of Legends sceni

Foto: Riot Games/LoLesports Flickr

HOUSTON Rockets i Cleveland Cavaliers su za svoje League of Legends timove, koji će se navodno natjecati u američkom League of Legends Championship Seriesu, morali odabrati nova imena. Rocketsi su odabrali Clutch City Gaming, a Cavsi će igrati pod imenom 100 Thieves, kako navodi ESPN Esports.

>>>League of Legends ili NBA? Koga ćemo gledati u idućoj sezoni američkog LCS-a?

Novi poslovni model koji je Riot Games odlučio testirati na američkom LCS-u trebao bi zaživjeti sljedeće godine. Partneri lige su uz dobro poznata imena poput Team SoloMida, Counter Logic Gaminga i Cloud9 tako postali i OpTic Gaming, ali i NBA timovi Houston Rockets i Cleveland Cavaliers.  
 
Međutim, kako NBA ne dozvoljava da se brendovi iz njihove lige koriste u drugim natjecanjima, Rocketsi i Cavsi su za svoje ekipe League of Legendsa morali stvoriti nove. Rocketsi su navodno preuzeli ime Clutch City Gaming, što potječe od nadimka grada Houstona za koji su najzaslužniji upravo Rocketsi i jedna naslovnica Houston Chroniclea iz 1994., dok će Cavsi navodno igrati pod imenom 100 Thieves. Ime je to organizacije koju je prošle godine osnovao Matthew "Nadeshot" Haag, popularni YouTuber i zvijezda Call of Duty esporta, kojeg su Cavsi navodno doveli u svoje redove kao ključnog čovjeka za esport. 
 
Nova imena i novi timovi znače i da ćemo se zasad oprostiti od nekih starih, kao što su EnVyUs, Dignitas i Immortals. Još nam samo preostaje vidjeti kakve će postave okupiti novi timovi i sve će biti spremno za početak nove sezone League of Legends. Prije toga, naravno, All-Star 2017.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.