TRANSFERI

Član šampionske Rijeke potpisao za Goricu

Foto: NK Gorica

DARIO ČANAĐIJA novi je igrač Gorice. Nakon što je raskinuo ugovor sa Slavenom Belupom, potpisao je trogodišnji s klubom iz Velike Gorice.

Zahvalni veznjak u Koprivnicu se vratio iz Rijeke u veljači ove godine. Tada je potpisao dvogodišnji ugovor, ali suradnja nije potrajala. Debi za novi klub će u dresu s brojem 77 imati već u srijedu, kad ekipa Sergeja Jakirovića u finalu kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije igra s Kurilovcem.

"Sretan sam što sam došao u Goricu, klub koji je prošle godine kao novi u ligi pokazao da je vrlo ozbiljan, da teži visokim mjestima. Upravo zato sam iznimno sretan što mogu biti tu. Nadam se da ću moći pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve za ovu sezonu", kazao je Čanađija nakon potpisa.

Osim spomenutih klubova, Čanađija je bio i član Mladosti iz Ždralova, Bjelovara, Varteksa, Spezije i Olimpije. Riječani ga pamte po osvojenom prvenstvu Hrvatske u sezoni 2016./17., kao i dvostrukoj kruni u kupu. U Ljubljani je kao posuđeni igrač Rijeke također osvojio titulu u sezoni 2017./18.

Gorica se ovoga ljeta pojačala na brojnim pozicijama. Došli su Jiloan Hamad, Hrvoje Babec, Patrik Periša, Maks Juraj Čelić te nizozemski stoper Matthew Steenvoorden, dok su klub napustili Oboabona, Marko Veriga, Giorgi Mchedlishvili, Igor Čagalj, Dinko Matošević, Adrian Zenko i Ronaldo Deaconu.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.