Cibonina meč lopta u Višnjiku u sjeni "nogometne retorike"

NE TREBA sumnjati da će večeras u Višnjiku biti posebno užareno. "Nogometna retorika" preselila se i pod obruče, pa se nakon treće finalne utakmice uglavnom pričalo o suđenju, a jako malo o košarci.

Iako su i Sagadin i Perasović pokušali spustiti loptu na zemlju uoči novog ogleda, to im nije u potpunosti uspjelo. Doduše, kod zadarskog stratega moglo se opipati malo više ironije nego kod onog zagrebačkog.

"Željni smo novog povratka u Zagreb. Svi igrači su spremni izuzev Boise koji ima nekih problema. Naime, stradala mu je arkada u prošloj utakmici. Možda mu je to supruga napravila pošto je bila na utakmici", sarkastično je zapazio Sagadin uoči četvrte utakmice finala hrvatskog Prvenstva.

Zmago je onda ipak odigrao malo više diplomatski rekavši kako su hrvatski suci dobri, no da mu samo kriterij nije bio jasan.

"Jedino je u zadarskoj utakmici broj prekršaja bio otprilike jednak. Ovdje vlada demokracija, mislim da imam pravo nešto reći", dodao je Sagadin.

Perasović: Od sada samo o košarci

Perasović, s druge strane, naglasio kako će ubuduće govoriti samo o utakmici, a da će se probati iskontrolirati unatoč svom kratkom fitilju.

"Mogu vam ponoviti sve kao i uoči prošle utakmice. Ništa se nije promijenilo. Meni je žao jer ulazim u rasprave, ali ja sam takav, jednostavno imam kratak fitilj. Ubuduće ću pričati samo o košarci", rekao je Peras.

Najveću brigu mu i dalje pravi Prkačinov lakat. Kapetanovo stanje je nepromijenjeno što znači da će igrati, ali pitanje je u kakvom će stanju biti.

"On nam donosi mirnoću kada je na terenu. Kada je on u postavi, svi napadi idu na njega. Ne mogu reći neke konkretne informacije o njegovom laktu. Nisam siguran hoće li danas trenirati."

Cibona će sa startom u 18.15 u zasigurno punom Višnjiku imati prvu meč loptu za osvajanje hrvatskog prvenstva.

M.P.
Foto: Vladimir Ivanov (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.