Košarka

Cibona predstavila novog trenera

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Slovenski košarkaški stručnjak Gašper Okorn od nedjelje je i službeno novi trener Cibone. Slovenski stručnjak će se pridružiti Ciboni već od ponedjeljka, kada će momčad održati prvi trening s novim trenerom, a suradnja je ugovorena do kraja tekuće sezone.

"Novom treneru želimo dobrodošlicu i puno sreće u radu. Gašpar Okorn ima punu podršku vodstva Kluba te vjerujemo kako će svojim znanjem i iskustvom novi trener doprinijeti podizanju kvalitete igre, daljnjem razvoju naše mlade i talentirane momčadi te ostvarenju željenih rezultata u tekućoj sezoni. Pred nama je niz izazova i završnica sezone, a pred novog trenera postavljeni su jasni ciljevi usmjereni prije svega na domaća natjecanja", istaknuo je direktor Mauro Lukić.

Okorn u dosadašnjoj, 25 godina dugoj trenerskoj karijeri, ostvario je niz uspješnih rezultata, među kojima se ističu osvajanja slovenskog te mađarskog nacionalnog prvenstva i kupa, ostvareni u proteklih pet godina. Tijekom karijere vodio je Škofju Loku, Union Olimpiju, Ventspils, Energa Czarni Slupsk, Slovan, Helios Suns i Falco KC Szombathely

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.