STrašna ozljeda andrea gomesa

Carragher: Son nije trebao dobiti crveni za ovo

Foto: EPA, Getty

ANDRE GOMES pretrpio je strašan lom noge u remiju Evertona i Tottenhama (1:1) tijekom utakmice 11. kola engleskog Premiershipa. 

Veznjak domaćeg sastava krenuo je u prodor na protivničkoj polovici terena, a onda je s leđa na njega startao Son Heung-min te ga gurnuo na svog suigrača Sergea Auriera.

Son je automatski isključen zbog ovog prekršaja, ali evidentno je da nije namjerno startao na Portugalca. Njegova reakcija to najbolje pokazuje. Neutješan je bio korejski napadač, odmah je počeo plakati i rušiti se. Držali su njega i Auriera igrači Tottenhama i Evertona i u suzama ih izveli s terena.

Bivši branič Liverpoola Jamie Carragher komentirao je ovaj nesretni slučaj kao stručni komentator Sky Sportsa. Pokušao je objasniti gledateljima da Son nije zaslužio isključenje. 

"Jako nesretan incident. Son ga je htio izbjeći. Možete to vidjeti na snimci, to nije za crveni. Samo je uklizao i pokušao ga zaustaviti, ali Gomesova noga se nesretno zaglavila ispod Sonove. Ne želimo to prikazati", rekao je u dahu Carragher pa dodao:

"Aurier dolazi s druge strane i zabija se u Gomesa, ali zaista ni Son ni Aurier nisu napravili ništa zbog čega bi ih se krivilo za ovu stravičnu ozljedu", zaključio je.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.