"Capello želi ostati, osjeća da nije dovršio posao s Engleskom"

U SLJEDEĆIH nekoliko dana Engleski nogometni savez trebao bi donijeti odluku o budućnosti Fabija Capella, kojeg većina engleskih medija više ne želi vidjeti na klupi Gordog Albiona.

Izbornik Tri lava pozvao je FA da mu da još jednu priliku "kako bi ispravio stvari s Engleskom". Capello je uvjeren da može revitalizirati momčad i ubrizgati joj novu energiju uoči kvalifikacija za Euro 2012., što je za engleski Sun potvrdio izvor blizak talijanskom stručnjaku:

"Fabio osjeća da nije dovršio posao s Engleskom, on želi ostati i ispraviti greške. Ne radi se o novcu, ima dosta klubova koji su spremni platiti mu šest milijuna funti godišnje i odvesti ga s mjesta izbornika. Radi se o obnovi ugleda, jer on je još uvijek jedan od najboljih u svom poslu i takav želi ostati", dodao je izvor rekavši kako je Capello tek na Svjetskom prvenstvu imao priliku uvjeriti se zašto Engleska uvijek podbaci na velikim natjecanjima:

"Prije nego što je dobio posao, pitao se zbog čega Englezi uvijek loše prolaze na turnirima kad imaju tako dobre igrače. Kad je postao izbornik, bio je oduševljen jer su igrači bili i bolji nego što je mislio, kvalifikacije su odrađene odlično i s visokim ambicijama krenulo se u Južnu Afriku gdje su igrači bili kao smrznuti, umorni fizički i psihički. Bilo je tu i nekoliko udaraca koji su potresli momčad poput Ferdinandove ozljede, Greenove greške ili nepriznatog Lampardova gola protiv Nijemaca. Sve je to na Capella djelovalo vrlo frustrirajuće."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.