Bukić ponovo zabija za Mladost, u Jugu se pitaju je li u sukobu interesa

MLADOST je pobjedama nad Crvenom zvezdom i Galatasarayem praktički izborila Ligu prvaka, a ništa tiše nije zazvučala vijest da se vratio Perica Bukić. Bukić je u obje utakmice zabio po dva gola iako mu je 45 godina na leđima.

Događanja na Savi komentirali su u najvećem rivalu Jugu. Sportski direktor Goran Sukno se ne misli vraćati u bazen, ali ga muči druga stvar:

"Ne želim se miješati u interne stvari Mladosti, no moram postaviti pitanje, je li Bukić u sukobu interesa. On je ipak izvršni direktor i dopredsjednik Saveza. Na početku sam mislio da je riječ o šali, ali vidim da Bukić ne samo igra za Mladost, već je i postigao četiri pogotka za klub u kvalifikacijama Eurolige. Neka Mladost registrira i Dubravka Šimenca, u konačnici će nama biti lakše. Ja neću igrati, to je sigurno. A sad budimo ozbiljni… Imamo najbolju momčad u posljednjih nekoliko godina, maksimalno smo motivirani i zato sam veliki optimist."

Mladost je ostala bez Muslima, Buljubašića i Karača pa će neki reći da je puno slabija i da će glavnu riječ voditi Jug i Primorje. No trener Juga Elvis Fatović se ne slaže s takvim tvrdnjama.

"Zar zaista mislite da bi Žapci zadržali Vanju, kao nominalno najboljeg igrača na svijetu, te doveli Radua i Mallaracha da ne misle ozbiljno. Ova će sezona biti žestoka – u to nema sumnje!", rekao je Fatović, prenosi stranica Juga.

Jug su ove sezone napustili Sandro Sukno, Ivan Sukno, Lukaš Seman te Nikša Drobac. Stigli su Nikola Janović, Boris Pavlović i iskusni Frano Karač koji je došao iz Mladosti.

"U svim velikim klubovima, sličan je rad i treninzi. U Juga se malo jače radi u teretani. Lijepo će biti doma završiti karijeru. Zaobiđu li nas ozljede, možemo ispuniti većinu ciljeva. Ako moram birati, volio bi osvojiti još jedan naslov prvaka Europe", rekao je Karač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.