Borussija desetak dana bez Barriosa: Sahina traže Inter i Liverpool



IAKO Nuri Sahin igra sjajnu sezonu i zasigurno je jedan od zaslužnijih pojedinaca u redovima dortmundske Borussije za njihovo vodstvo na bundesligaškoj ljestvici, u klubu ne žure vezati ga jačim i duljim ugovorom. Inter i Liverpool samo su neki od klubova koji su pokazali interes spram 22-godišnjaka koji igra u velikoj formi.

U ugovoru Turčin, važećem do ljeta 2013., ima ugovorno klauzulu prema kojoj je slobodan napustiti ga stignu li u klub bankovna jamstva visine šest milijuna eura. "Ono što je najvažnije jest usredotočiti se na kraj sezone. Nakon toga možemo razmišljati o ostalim stvarima", kaže jedan od vodećih ljudi kluba Hans-Joachim Watzke. Borussia (D) ima pet bodova prednosti pred Bayerom pet kola prije kraja sezone u njemačkom nogometnom prvenstvu.

Borussia (D) privremeno bez najboljeg strijelca

Paragvajski nogometaš Lucas Barrios ove je sezone, sa trinaest pogodaka, najbolji strijelac dortmundske Borussije u nacionalnom prvenstvu. Prije nekoliko tjedana Borussia je imala komotnu situaciju na vrhu ljestvice Bundeslige i svi su bili uvjereni da će lako okončati ovu sezonu s peharom prvaka u rukama.

No, danas, pet kola prije kraja, situacija nije toliko lijepa. Naime, Bayer iz Leverkusena im puše za vratom i ima samo pet bodova manje. Loša je vijest za Borussiju da se u posljednjem ogledu, za vikend kod Hamburga (1-1), ozlijedio spomenuti Barrios. U pitanju su prepone i zasad je sigurno da neće zaigrati u idućoj utakmici, domaćoj protiv Freiburga. Hoće li se oporaviti za onu sljedeću, gostovanje kod druge Borussije u Mönchengladbachu, još je upitno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.