LIGE PETICE

Bolnica u Realu: Ozlijeđeni igrači vrijedni pola milijarde eura

Foto: Gulliver / Getty Images

DEVETI ozlijeđeni igrač u samo 47 dana. Posljednji u nizu Realovih ranjenika je James Rodriguez. 

Njegov klub potvrdio je da zbog ozljede mišića na utakmici drugog kola La Lige protiv Valladolida propušta sljedeći meč Primere, u nedjelju kod Villarreala. Velika je vjerojatnost da neće moći igrati ni obje utakmice za Kolumbiju u rujnu, protiv Brazila i Venezuele. 

Trener Zidane je nakon domaćeg remija s Valladolidom 1:1 potvrdio da je Jamesov prvi nastup za Real nakon dvije godine prekinuo zbog njegove ozljede.

James se tako pridružio nevjerojatno dugom popisu igrača Reala koji su teže nastradali samo tijekom ljetnih priprema i početka sezone.

Prvi je bio Brahim Diaz, koji je na treningu u Montrealu ozlijedio bedro. Novi lijevi bočni Ferland Mendy ozlijedio je mišić, također na sjevernoameričkoj turneji. Još jedno friško pojačanje, Luka Jović, nastradalo je ondje, ozlijedio je koljeno u sudaru s Janom Oblakom na prijateljskoj utakmici u New Jerseyju. Najgora ozljeda u ljetu punom takvih nedaća za Real bila je ona Marca Asensija, koji je na utakmici s Arsenalom u Washingtonu pokidao križne ligamente koljena. 

Povratak u Madrid za Real je samo značio nastavak pošast i s ozljedama. Thibautu Courtoisu je nastradao gležanj, a još dvojicu novih igrača, Rodryga Goesa i Edena Hazarda, iz stroja je izbacila ozljeda bedra. I Eder Militao je Realov novajlija koji se ozlijedio ovog ljeta, a James je dakle za sada posljednji, deveti, na ovom neslavnom popisu. 

Svi ovi igrači na koje Real ne može računati na početku sezone ukupne su tržišne vrijednosti čak 512 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.