Bivši trener Hajduka izgubio 6:0 pa dobio otkaz u 2. Bundesligi

Foto: Guliver Image/ Getty Images

DAMIR BURIĆ više neće voditi Greuther Fürth, objavio je klub na svojim službenim stranicama.

Bivši trener Hajduka izgubio je od Paderborna sa 6:0 pa dobio otkaz na mjestu trenera nakon godinu i pol otkako je došao u Njemačku. Na klupu Fürtha Burić je sjeo u rujnu 2017. godine kada je napustio austrijsku Admiru.

Te sezone Burić je Fürth uspio spasiti od ispadanja u treću ligu. Sezonu su završili s 40 bodova te samo jedno mjesto iznad onog koje vodi u doigravanje za treću ligu.

Ove sezone Fürth je pod Burićem imao odličan start. Samo jednom izgubili su u prvih šest kola, no u nastavku sezone ušli su u crnu seriju. Posljednju pobjedu ostvarili su 23. studenog prošle godine kad su bili bolji od Magdeburga rezultatom 3:2. Trenutno su 12. momčad 2. Bundeslige sa šest poraza, isto toliko remija i osam poraza u 20 odigranih kola.

Fürth je zahvalio hrvatskom treneru na lanjskim rezultatima, ali zbog ovosezonskih, Nijemci su odlučili da je vrijeme za promjenu. Od sada već bivšeg trenera putem Instagrama oprostio se i Mario Maloča, bivši član Hajduka koji sada nosi dres njemačkog drugoligaša.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.