Bivši igrač PSG-a: Messi kaže da se prilagodio. Čemu si se ti prilagodio, dragi?

Foto: EPA, Profimedia

PARIS SAINT-GERMAIN je jučerašnjim ispadanjem iz Lige prvaka ponovo razočarao svoje simpatizere. Kao i mnogih godina ranije, pariški se klub od najelitnijeg europskog natjecanja oprostio u osmini finala. Ovoga puta je momčad punu zvijezda izbacio Bayern. Na udaru kritika su se nakon ispadanja našli svi, ali posebno Lionel Messi. Njega je kritizirao Jerome Rothen, bivši igrač PSG-a od 2004. do 2009. godine.

"Ne želimo ga, mora otići iz PSG-a. Ne želi dati sebe klubu. Čitao sam neke izjave u kojima je govorio da se dobro prilagodio. Čemu si se ti prilagodio, dragi? Tome da zabiješ 18 golova i namjestiš 16 u utakmicama s Angersom i Clermontom? U bitnim utakmicama ga nema", rekao je Rothen za RMC pa dodao:

"Kao da se sprda. Svi smo vidjeli kako je igrao na Svjetskom prvenstvu i koliko je bio posvećen. Razumijem da je reprezentacija nešto drugo, ali moraš poštovati i klub u kojem dobivaš plaću. Samo PSG mu može dati primanja koja trenutno ima. PSG je mislio da će mu Messi pomoći da osvoji Ligu prvaka, a nije mu pomogao ni u čemu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.