Bivši igrač Hajduka se razveo od žene jer nije htjela promijeniti vjeru

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

STELIANO FILIP (29) u siječnju 2018. je najavljivan kao Hajdukov kapitalac. Rumunjski lijevi bek stigao je iz Dinamo Bukurešta za pola milijuna eura i u splitskom se klubu zadržao godinu dana. Za Hajduk je odigrao 11 utakmica bez konkretnog učinka, nakon čega je preselio u rumunjsku Dunareu Calarasi. Hajduk na njemu nije zaradio ni eura.

Danas igra u Mađarskoj

Danas Filip igra za mađarski Mezőkövesd, za koji je prošle sezone imao 17 nastupa. Ovih dana rumunjski mediji raspisali su se o njegovom privatnom životu. Prije dvije godine Steliano se razveo od supruge Biance Marine da bi se mogao vjenčati s Fivianom Brinzom. U siječnju 2020. godine Filip se krstio u pentekostnoj vjeri, što ga je koštalo razvoda. Filip je zahtijevao od bivše supruge Marine da ga slijedi, no ona to nije htjela, pa je došlo do raskida veze.

Bivša supruga: Meni je dobro kao pravoslavki

"Nisam se pronašla u tome. To je bila prva prepreka između nas. Probala sam i nije išlo. Meni je dobro kao pravoslavki", rekla je prije nekoliko mjeseci Bianca Marina, s kojom Filip ima dijete. Rumunjski nogometaš sada razmišlja o braku s partnericom Fivianom Brinzom i tvrdi da je u njoj pronašao sve što ga najviše usrećuje.

Filip je u karijeri igrao za Baia Mare, Dinamo Bukurešt, Viitorul Constantu, AEL i Dunareu, a za reprezentaciju Rumunjske ima osam nastupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.