Bivši Dinamov golmanski as sjajnim obranama debitirao u talijanskom kupu

Screenshot

HRVATSKI golman Adrian Šemper debitirao je za Chievo iz Verone u porazu od Cagliarija u šesnaestini finala talijanskog kupa.

Momčad Darija Srne, Filipa Bradarića i Marka Pajača pobijedila je 2:1 u utakmici gdje je 20-godišnji golman na posudbi iz Dinama imao nekoliko kvalitetnih intervencija.

Poveli su gosti golom Cerrija u osmoj minuti iz neposredne blizine gdje je Šemper ostao nemoćan, no Chievo se vratio preko Lerisa deset minuta kasnije.

Potom je uslijedila dominacija gostiju te nekoliko dobrih udaraca Pajača na koje je odgovore imao Šemper koji je ovoga ljeta stigao u talijanski klub na posudbu iz Dinama.

Posebno se istaknuo obranama slobodnih udaraca - gosti sa Sardinije su imali devet udaraca u okvir, od toga ih je Šemper sedam lijepo obranio čime je trenutačno posljednju momčad Serie A držao u utakmici.

Ipak, golom Pisacanea nakon kornera u 68. minuti u osminu finala otišao je Cagliari.

Marko Pajač igrao je do 78. minute, a Darijo Srna ušao je četiri minute prije kraja kod Cagliarija.

Šemper je početkom sezone 2016/2017 bio prvi golman Modrih, no nakon slabije utakmice protiv Juventusa u Ligi prvaka (0:4), zagrebački klub na gol je instalirao Dominika Livakovića, a Adriana poslao na dvogodišnju posudbu u Lokomotivu gdje je bio prvi golman.

Chievo ima opciju otkupa Šempera na kraju sezone.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.