Bitka legendi: Ivanišević protiv Couriera, Philippoussisa i Ferreire

NAKON što je prošlu godinu završio kao najuspješniji tenisač Senior Toura, Goran Ivanišević će se ove sezone okušati i na američkoj verziji turnira za bivše teniske aseve.

S Beverly Hillsa, gdje živi već neko vrijeme, zajedno s obitelji odletjet će na Kajmansko otočje gdje ga je pozvala još jedna teniska legenda Jim Courier. Turnir počinje 23. travnja.

"Veselim se dolasku na Kajmanske otoke, čuo sam lijepe priče o tom mjestu. Imao sam velikih problema s ramenom, no ako ne bude 'zezalo' mislim da će mi servis funkcionirati", rekao je Ivanišević za nacionalne novine Kajmanskog otočja.

Osim Zeca i Jima Couriera na turniru će zaigrati i Weyne Ferreira, Mats Wilander i Mark Philippoussis, a zanimljivo je čuti koga Ivanišević vidi kao favorita.

"Neće biti lako pošto ima jako puno snažnih igrača. Jim je bio neugodan još dok smo igrali profesionalno. Predviđam da bi do polufinala mogli Courier, Philippoussis, ja i možda Ferreira", dodao je Ivanišević.

Turnir se igra na zemljanim terenima luksuznog hotelskog kompleksa, a nagrada je pozamašna: pobjednik će s egzotičnog otoka otići s gotovo 150 tisuća dolara.

Courier: Nadam se da imaju dovoljno reketa za Ivaniševića

Courier je zadovoljan jer mu dolazi veliki prijatelj Ivanišević, a uz to je pokazao da se još uvijek zna i našaliti s puno stila.

"Drago mi je da dolazi Ivanišević koji je uvijek medijski zanimljiv. Samo se nadam da ćemo imati dovoljno reketa za njega", rekao je Amerikanac aludiravši na Ivaniševićevu naglu narav.

M.P.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.