Bičanić: Ispričavam se ljudima koji su došli gledati ovu sramotu od rukometa

TRENER Chamberyja Philip Gardent nije bio suviše raspoložen nakon teškog poraza koji je njegova momčad doživjela u Areni (CO Zagreb ih je svladao 28:20).

> Neuhvatljivi za Francuze: Zagreb tukao Chambery i približio se četvrtfinalu Lige prvaka

"Bit ću kratak: Ne zaslužujemo pričati nakon ovakve utakmice o bilo čemu. Zagreb je potpuno zasluženo slavio", rekao je Gardent.

Nešto rječitiji bio je Damir Bičanić, Vukovarac u redovima Chamberyja i nekadašnji lijevi vanjski Zagreba, koji se uklopio u sivilo svoje momčadi:

"Mene osobno, nadam se i suigrače, sram je nakon utakmice. Mislim da sam ja najveći krivac, jer kao neki vođa ili motor momčadi odigrao sam jako loše. Šteta zbog ovih ljudi koji su došli, što su morali gledati ovako sramotan rukomet. Zaslužili smo da izgubimo i do 20 razlike", kazao je Bičanić, koji drži da se Chambery ne smije vaditi na izostanak Xaviera Barracheta:

"Izostanak jednog igrača nije i ne smije biti opravdanje za ovakvu igru. Sve i da je pet igrača falilo ne smijemo ovako. Svaka čast Zagrebu, ne umanjujem pobjedu Zagreba, ali mislim da smo mi prije svega odigrali sramotno."

"Naš cilj nije ni bio drugo mjesto, htjeli smo se boriti, ali pokazalo se da to nije realnost. Na kraju ove skupine moramo biti treći, vjerujem da imamo kvalitetu za završiti ispred Schaffhausena i Savehofa", dodao je Bičanić.

Obrvan: Šego je svojim obranama usmjerio utakmicu

Trener Zagreba Ivica Obrvan bez velike euforije proslavio je iznimno važnu pobjedu: "Čestitao bih svojim igračima i gostima na poštenoj igri. Ostvarili smo ono što smo željeli - opet pobijedili. Bilo me je strah na početku utakmice, ali kontrolirali smo meč čitavo vrijeme, osim malih padova na početku drugog poluvremena, koji su postali već uobičajeni", istaknuo je Obrvan, ponosan na partije svojih igrača u zadnji mjesec dana:

"U zadnje vrijeme smo se smiksali onako kako bih ja želio, posebno je važno prisustvo Balića i u napadu i u obrani, koja s njim izgleda jako dobro, kao i kontra i tranzicija", rekao je strateg Zagreba, koji je uz Balića istaknuo još jednog igrača:

"Statistika ponekad izgleda glupa - Šego je imao 14 obrana, a njihovi golmani 11. On je usmjerio naš brod na razliku od sedam golova u prvom poluvremenu."

Horvat: Već smo drugu sezonu svi zajedno, puni smo samopouzdanja

Kapetan Zlatko Horvat otkrio je tajnu uspjeha: "Već smo drugu sezonu svi zajedno, nije promijenjeno ništa, Vukić i ja smo došli na prošlosezonsku ekipu, vratio se i Štrlek. Svi se znamo, dobro se treniralo, prvo smo krenuli s obranom, kasnije se poboljšavao i napad i sad smo puni samopouzdanja."

"Čestitam svojima na izvrsnoj partiji, čestitam i Chamberyju na borbenosti. Ovakav ulazak u utakmicu mora se dogoditi svaki put", za kraj će popularni Zlaja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.