Ben Haim potpisao za Portsmouth

PREMA pisanju engleskih medija sada već bivši klub hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara, Portsmouth, uspio je na kraju ljetnog prijelaznog roka i kupiti jedno pojačanje.

Riječ je o izraelskom braniču Manchester Cityja Talu Ben Haimu (27) s kojim je Portsmouth potpisao četverogodišnji ugovor.

Ben Haim je karijeru započeo 1998. u Maccabiju iz Tel Aviva, nakon čega je igrao za Bolton i Chelsea prije potpisa za City prošlog ljeta. Prošlu je sezonu Ben Haim proveo u Sunderlandu, a kako su u Cityju u prijelaznom roku doveli zvučna imena poput Kola Tourea i Joleona Lescotta, iz uprave kluba odlučili su ga prodati za zasad nepoznat iznos.

Podsjetimo, Portsmouth je radi neriješenih vlasničkih odnosa u klubu, kao i financijskih problema tijekom prijelaznog roka, uglavnom prodavao igrače, pa su klub napustili Glen Johnson (Liverpool, £18.5m), Djimi Traore (Monaco, bez odštete) Sean Davis (Bolton, bez odštete), Peter Crouch (Tottenham), Martin Cranie, Niko Kranjčar i Sylvain Distin, a Ben Haim bi trebao zamijeniti upravo ovog potonjeg.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.