Bayern u sjeni Eura dogovara dva transfera koji bi mogli biti hit prijelaznog roka

Foto: EPA

MICHAEL OLISE (22) iz Crystal Palacea i Hakan Calhanoglu (30) iz Intera na prvi pogled nemaju apsolutno ništa zajedničko. Ipak, uskoro bi mogli imati ključan zajednički faktor. Naime,  ako se ostvare najave koje su se pojavile u medijima, ovog ljeta bi mogli postati suigrači u Bayernu.

Francuski krilni napadač (ima i englesko državljanstvo) i turski centralni veznjak obojica su u pregovorima s njemačkim velikanom. Bavarci su odlučili u sjeni Eura dogovoriti dva velika posla. David Ornstein, pouzdani novinar isto takvog Athletica, objavio je da je Olise, kojeg želi pola Eura, odlučio da ga zanima samo Bayern te je sada na klubovima da se dogovore.

Turski novinar piše o Calhanogluu

Dosad se spominjalo da bi Palace mogao tražiti oko 55 milijuna eura odštete, ali nije isključeno ni da taj iznos značajno poraste. Tek ostaje vidjeti koliko je Bayern uopće spreman dati za Olisea, kojeg prati već godinu dana.

Što se tiče Calhanoglua, njegov transfer u Bayern najavljuje turski novinar Yagiz Sabuncuoglu. Navodi da su Bayern i igrač u kontaktu, da Calhanoglu želi u Njemačku, ali i da još uvijek nema službene ponude koju bi Bayern mogao predstaviti Interu. Nije poznato ni koliko bi talijanski velikan tražio za svog veznjaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.