Barrios: U svakoj ćemo utakmici igrati za našeg Cabanasa

SALVADOR CABANAS, dugogodišnji paragvajski nogometni reprezentativac, nije doputovao na jug Afrike zbog dobro poznatog slučaja s početka godine.

Podsjetimo da je Cabañas ranjen 25. siječnja u Ciudad de Mexicu, u toaletu jednog restorana, kada ga je iz neposredne blizine nepoznata osoba upucala vatrenim oružjem u glavu. Metak kojim je ranjen i dalje se nalazi u njegovoj lubanji budući su liječnici procijenili da bi vađenje bilo preriskantno.

Cabañas se oporavlja od svega, a njegovi suigrači su najavili da će igrati u svakom ogledu za njega. Prva utakmica koja im stiže je ona protiv aktualnog svjetskog prvaka, Italije. Ogled je na rasporedu u 20.30 sati u ponedjeljak.

"Imamo tri utakmice ispred sebe u skupini i u svakoj ćemo igrati za našeg Salvadora", rekao je Lucas Barrios, napadač dortmundske Borussije.

"Samo je bitno da se Salvador oporavi. Čujem da rehabilitacija traje bolje od svih predviđanja i svi smo ushićeni zbog toga. Nosimo ga u mislima ovdje na Mundijalu", rekao je izbornik Paragvaja Gerardo Martino.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.