LIGE PETICE

Barcelonin talent koji ne želi potpisati smanjenje plaće se javio na Instagramu

Foto: EPA

JEDAN od najtalentiranijih Barceloninih igrača, 18-godišnji Ilaix Moriba, već neko vrijeme traži izlaz iz kluba. Nezadovoljan je u Barceloni s kojom je ugovorno vezan za ovu sezonu, a pregovori o produljenju sa smanjenim primanjima zasad ne uspijevaju.

Izvjesno je da će Moriba, ako nitko Barceloni ne ponudi traženih 15 milijuna eura za transfer, a RB Leipzig je ponudio tek osam, ovu sezonu provesti na tribinama i neće konkurirati ni za utakmice prve momčadi, a ni za okršaje B tima. Njegovu situaciju nedavno je prokomentirao i trener Roland Koeman kojem se nikako ne sviđa stav mladića.

"Pričao sam s Ilaixom prije dva ili tri tjedna, i to više kao čovjek nego kao trener Barcelone. Njegova situacija je, po meni, užasna. Ima 18 godina, mlad je, dobio je mogućnost da igra u prvoj ekipi i on je budućnost ovog kluba, a on je odlučio da ne želi igrati u Barceloni. Znam što mu klub može i želi ponuditi te bih mu savjetovao da novac nije najvažnija stvar. Razočaran sam. Novac nije i mladiću od 18 godina ne smije biti najvažnija stvar u životu", rekao je.

Marca je u subotu ujutro objavila da se Ilaix oglasio na Instagramu s porukom za koju izvor vjeruje da je odgovor treneru i komentar na cijelu situaciju.

"Tisuće glasina, a nitko ne zna istinu", napisao je mladi Barcelonin igrač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.