Barcelona demantirala pregovore s Fabregasom

ČELNIŠTVO nogometnog kluba Barcelona pisanim je priopćenjem na svojoj web-stranici demantiralo navode iz nekih medija o pregovorima s Arsenalovim veznim igračem i kapetanom Cescom Fabregasom.

Fabregas je poniknuo u Barceloni, ali se već sa 16 godina preselio u Arsenal u kojem je izgradio nogometno ime i status. Priča o njegovu preseljenju, odnosno povratku u Barcelonu svako malo je aktualna u španjolskim i engleskim medijima, a ovih je dana jedna španjolska radijska postaja objavila kako su Barcelona i Fabregas u pregovorima o dolasku odličnog nogometaša na Camp Nou sljedećeg ljeta. Barcelona je tu priču odlučno demantirala.

''S obzirom na priču koja se pojavila u nekoliko medija, demantiramo da smo s igračem vodili bilo kakve pregovore ili s njime sklopili bilo kakav sporazum. U skladu s pravilima Fife, Barcelona je uvijek prioritetno pregovarala s klubom igrača kojeg je željela angažirati prije bilo kakvog sporazuma s igračem. Naglašavamo da smo s Arsenalom uvijek njegovali izvanredne odnose'', stoji, između ostalog, u priopćenju Barcelone.

Iako je priču o postizanju dogovora između Barcelone i Fabregasa demantirao i menadžer Arsenalova igrača, španjolski mediji ostali su uporni.

Katalonski dnevnik Sport tako tvrdi da će Fabregas potpisati petogodišnji ugovor te da je već postigao usmeni dogovor. Izvještaj sugerira da Barcelona ne želi potvrditi ovu vijest strahujući od sankcija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.