ATLETICO - BARCELONA 1:1 Dembele u 90. minuti spasio Katalonce

Foto: Getty Images / Guliver Image

ATLETICO nije ni u 23. prvenstvenom meču uspio pobijediti Barcelonu. A dijelile su ga četiri minute - 1:1. U nevjerojatno tvrdoj utakmici na Wanda Metropolitanu, uz više od 30 prekršaja, osam žutih kartona i žestoke startove, sve se dogodilo u 13 minuta.

U prvom dijelu nije bilo nijedne prilike, a ni drugo poluvrijeme nije ponudilo bolji nogomet. Ipak, gledatelji su vidjeli golove u susretu koji je Ivan Rakitić propustio zbog crvenog kartona u prošlom kolu, a Nikola Kalinić odgledao s klupe za pričuve.

U 75. minuti Atleticu nije dosuđen kazneni udarac nakon očitog igranja rukom Vidala u Barcinom kaznenom prostoru. Sudac Jesús Gil konzultirao je VAR i donio odluku da nema penala.  

U 77. minuti Atletico ipak postiže gol - nakon kornera Diego Costa u padu glavom šalje loptu u mrežu na drugoj vratnici za veliko vodstvo i prvo mjesto. Bio je to njegov prvi gol u prvenstvu ove sezone. 

I kada se očekivala pobjeda domaćina, u 90. minuti Messi je pronašao usamljenog Francuza Dembelea na desnoj strani šesnaesterca, a on prizemnim udarcem poslao loptu kroz noge vratara Oblaka i spasio Katalonce od poraza.

Barcelona vodi s 25 bodova, Atletico je drugi s 24, a treća Sevilla ima 23 boda i sutrašnjom se pobjedom protiv Valladolida može vinuti na vrh. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.