TRANSFERI

Atalanta dovela braniča, a Papua Gomeza prodaje Interu

Foto: Guliver

PRVOG dana zimskog prijelaznog roka u Italiji obrana Atalante dobila je prinovu iz belgijskog Genka iz kojeg je stigao 23-godišnji Danac Joakim Maehle, objavio je talijanski prvoligaš u ponedjeljak ne otkrivajući financijske detalje transfera.

Maehle je u Genku proveo četiri godine.

"Vrlo sam dinamičan igrač i uvijek dajem sve od sebe za momčad i za obranu. No, vrlo sam napadački orijentiran branič i mogu igrati na obje strane", izjavio je 23-godišnji Danac koji je u reprezentaciji debitirao u rujnu prošle godine te u šest nastupa postigao jedan pogodak.

Atalanta je u nedjelju novu kalendarsku godinu otvorila uvjerljivom pobjedom 5:1 protiv Sassuola, a trenutačno se nalazi na sedmom mjestu Serie A.

Klub iz Bergama u veljači i ožujku će se boriti protiv Real Madrida za proboj u četvrtfinale Lige prvaka.

U tim dvobojima vjerojatno neće biti kapetana Alejandra Papua Gomeza koji se sukobio s trenerom Gasperinijem i spreman je napustiti Atalantu. Gomez je u posljednjih pet utakmica u domaćim natjecanjima nastupio samo jednom i to kao zamjena.

Prema pisanju talijanskih medija Gomez je već dogovorio sve uvjete prijelaza u milanski Inter, a sada ostaje samo klubovima dogovoriti se oko visine odštete.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.