Asanović: Ma kakav raspad, ostajem uz Slavena!

"DA, ALJOŠA odlazi i stožer se raspada", našalio se glasnogovornik Rusanove Davor Gavran kojeg smo zatekli baš u društvu - Aljoše Asanovića.

Grčke medije preplavila je "sigurna" tvrdnja da Aljoša Asanović, kultni član Panathinaikosa s kraja 90-ih, nastavlja svoju trenersku karijeru u luci na sjeveru Grčke. Nije zvučalo toliko nevjerojatno, jer Grci su već pokušali dovesti paket Asanović - Bilić u PAO, dok u Kavali, čiji je predsjednik ovih dana uistinu pozvao Alju, boravi i naša kolonija u sastavu Hrgović, Galinović i Ješe.

Stavros Psomiadis, opasan tip za kormilom kluba, javno je poručio - dovedite mi Asanovića. Potom ga je i osobno nazvao, ali Bilićev pomoćnik samo se zahvalio. I učinit će to još jednom.

 "Ljudi su me zvali i bili su jako otvoreni i korektni. Jednostavno, ostajem u svom okruženju, ostajem sa Slavenom. Ovih sedam godina boravka u našem okruženju je jako obvezujuće, prvenstveno prema odnosu mene i Slavena koji je i više nego prijateljski. Obvezan sam i prema našoj kući koja nam je omogućila da radimo ovaj posao, ali i prema igračima koji zaslužuju da ih i dalje vodimo na putu do Eura. Želim ostati u tom okruženju i zahvaljujem se ljudima iz Kavale. Razgovarat ću ponovo s predsjednikom i objasniti mu moju situaciju koja je vezana samo i isključivo uz Hrvatsku", rekao nam je Asanović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.