TRANSFERI

Argentinci: Propao je Dinamov rekordni transfer

Foto: Profimedia

ARGENTINSKI mediji prije nekoliko dana su objavili da Dinamo pokušava dovesti napadača Godoya Cruza Martina Ojedu. To je bila goruća tema i u hrvatskim medijima, a spominjala se rekordna odšteta za HNL.

Argentinci nisu htjeli igrača pustiti odmah

Ipak, argentinski mediji danas javljaju sasvim drugačiju priču. Dinamov rekordni transfer je, prema njihovim riječima, propao.

Godoy Cruz nije htio pustiti napadača prije lipnja, što nije bilo u Dinamovim planovima. Klub je navodno već obavijestio igračevog menadžera da će ostati u Godoyu. Jedan novinar tvrdi da je Dinamo bio spreman platiti šest milijuna eura.

Danas je i klub imao zanimljivu objavu na Twitteru. 

Uz fotografiju na kojoj se nalazi Ojeda, piše: "Transfer je potvrđen. Čestitamo, Martine!"

S obzirom na to da se uz objavu nalaze emotikoni srca i prstena, radi se o čestitci za Ojedu koji se danas oženio. Izgleda da se klub tako odlučio našaliti sa špekulacijama da Ojeda odlazi. Njegov novi klub, prema tome, nije Dinamo, nego klub oženjenih. 

Ove sezone igra nogomet života

Ojeda s argentinskim prvoligašem Godoy Cruzom ima ugovor na još dvije godine, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na šest milijuna eura. Zasad je zagrebački klub najveću cifru platio za Marka Roga (pet milijuna eura) kada je dolazio iz Splita.

Ojeda je ove sezone u 23 utakmice zabio 12 golova i upisao tri asistencije. Od 2017. bio je član Racinga, koji ga je posuđivao sve dok Godoy Cruz nije otkupio njegov ugovor. Od potencijalnog transfera 50 posto odštete išlo bi Godoy Cruzu, 30 posto Racingu, a 20 posto grupi investitora, izvijestio je El Día prije nekoliko dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.