Andre-Pierre Gignac potpisuje za Marseille

FRANCUSKI prvak Marseille objavio je da je dogovorio transfer 24-godišnjega Toulouseovog napadača Andre-Pierrea Gignaca. Tijekom vikenda će obaviti liječnički pregled, nakon čega bi trebao potpisati petogodišnji ugovor.

Marseille je tako pronašao zamjenu za najboljeg strijelca francuske lige prošle sezone Mamadoua Nianga koji je prodan Fenerbahçeu.

Niangov prethodnik na mjestu prvog strijelca Le Championnata bio je upravo Gignac koji je u sezoni 2008./2009. postigao 24 pogotka. Prošle su ga, pak, sezone zaustavile brojne ozljede, tako da je prvenstvo zaključio sa samo osam golova na kontu, no ipak je zaigrao za Francusku na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Marseille, koji je u obranu naslova krenuo sa dva poraza u prva dva kola, ranije je dogovorio i transfer 23-godišnjeg napadača Nice Loica Remyja, ali on je sada na čekanju jer je na liječničkom pregledu otkriveno kako nogometaš ima problema sa srcem. Idući bi tjedan trebao obaviti još neke testove koji će definitivno odlučiti hoće li doći do transfera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.