Ancelotti jednom riječju otkrio Modrićevu budućnost

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ dobio je tek 20-ak minuta u utakmici Reala i Elchea u 21. kolu La Lige, ali je legendi aktualnog prvaka i to bilo dovoljno za golčinu protiv daleko najgore momčadi Primere. 

Ancelotti je Luku Modrića uveo u 68. minuti umjesto Danija Ceballosa, a kapetan Hrvatske odužio mu se prekrasnim golom za 4:0 u 80. minuti. Modrić je primio odbijenu loptu na rubu šesnaesterca i onda neobranjivim udarcem pogodio suprotne rašlje za šesti gol ove sezone.

Nakon što je Modrić impresivno izjednačio svoj golgeterski rekord u Realu, bio je glavna tema na konferenciji za medije svog trenera. Posebno jer je Modrić zbog slabijih igara nakon povratka s SP-a postao intrigantan. Točnije, špekuliralo se da Real neće ponuditi novi ugovor veteranu (37) kojem aktualni završava za četiri mjeseca. 

Modrić nije igrao od početka?

Moram dati odmora igračima poput Luke i Tchouamenija, koji su u zadnje vrijeme igrali češće.

Modrić se pokazao jako korisnim i kao rezerva?

I on i Kroos mogu i hoće pomoći s klupe. Ne mogu sve utakmice počinjati uvijek s istih 11 igrača. Kroos je kao rezerva zabio protiv Athletica, a Luka kontra Elchea. Mislim da nisu sretni što su tako postali strijelci, hahahahaha!

Kakav je Modrićev status?

Luka Modrić? On je nedodirljiv. Za mene i sve ostale u klubu. Opet se vraća u svoju najbolju formu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.