Zico upozorava: Brazil ne može očekivati da Neymar sve sam uradi

Foto: Hina

ZICO, legendarni brazilski nogometaš, analizirao je igru Brazila protiv Meksika i najavio četvrtfinale Svjetskog prvenstva protiv Kolumbije.

"Protiv Čilea nismo imali inspiraciju i Neymar se nije uspio nametnuti. Na početku utakmice dobio je udarac, to ga je usporilo i pomoglo Čileancima da ga zatvore. Brazilski igrači su tražili Neymara dugim loptama, bezuspješno", smatra Zico.

"Brazil je ipak dominirao i pritiskao suparnika. Iskreno, mislim i da Čileanci nisu odigrali kao protiv Španjolske. Izgledalo je kao da previše poštuju Brazil."

U četvrtfinalu Brazilce čeka Kolumbija i najbolji strijelac Svjetskog prvenstva James Rodriguez.

"Rodriguez me neizmjerno impresionirao. Mislim da je jedan od najtalentiranijih igrača na Svjetskom prvenstvu. Nekada izgleda kao da ga nema na travnjaku, ali onda jednim potezom odluči utakmicu. Morate poštovati veznjaka koji u četiri susreta postigne pet golova."

"Kolumbijci su naučili živjeti bez Falcaa"

Kolumbija je u Brazilu oslabljenja neigranjem Radamela Falcaa.

"Kolumbijci su naučili živjeti bez Falcaa. Do sada je cijela momčad igrala za njega, a njegovim odlaskom je počela igrati baš kao prava momčad. Izbornik Jose Pekerman zaslužuje sve pohvale za stvaranje sjajne atmosfere u momčadi unatoč gubitku Falcaa."

A Brazil će u četvrtfinalu biti bez suspendiranog Luiza Gustava.

"To je loša vijest, vijest koja me zabrinjava. Gustavo je najbolji brazilski veznjak u defenzivi i onaj koji je trebao čuvati Rodrigueza. Brazil se mora poboljšati i prestati očekivati da Neymar napravi sve sam", poručio je Zico.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.