Zenit remizirao u Mahačkali, peti poraz Schildenfeldova Dinama



ODIGRANE su još tri utakmice petog kola ruske nogometne lige. Guus Hiddink i nogometaši njegova Anžija prvi su ove sezone zaustavili aktualnog prvaka Zenita. Završio je dvoboj u Mahačkali 1:1. Nakon što je nakon 20 minuta igre u prvom dijelu goste u vodstvo doveo Zirjanov, za domaće je u istoj minuti drugog poluvremena izjednačio Šatov.

Peti su poraz u petom nastupu ove sezone upisali nogometaši moskovskog Dinama. Zamjenski trener Dmitrij Hohlov oprostio se 2:1 domaćim neuspjehom protiv Tereka iz Groznog. Od ponedjeljka će ga naslijediti novoangažirani rumunjski stručnjak Dan Petrescu.

Zanimljivo je da su gosti od 54. minute igrali s igračem manje. Golom Mađara Balazsa Dzsudzaka u 75. minuti uspjeli su Moskovljani izjednačiti, no u 82. je minuti njima isključen Rikov, a za goste je Poljak Rybus samo minutu kasnije zabio svoj drugi i pobjednički pogodak.

Iznerviran novim porazom u drugoj minuti sudačke nadoknade drugi je žuti karton u domaćoj momčadi dobio Kevin Kuranyi. Gordon Schildenfeld cijelu je utakmicu odgledao s klupe s pričuvnim igračima domaće momčadi. Nakon pet odigranih kola moskovski Lokomotiv drži vrlo dobro treće mjesto.

Ruska Premierliga, 5. kolo:

Dinamo M. - Terek 1-2 (Dzsudzsak 75 / Rybus 30, 83)

Mordovija – CSKA 3-0 (Tošić 30, Dzagojev 41, Cauna 57)

Anži – Zenit 1-1 ( Šatov 65 / Zirjanov 20)

Redoslijed: 1. Zenit 13, 2. Spartak M. 12, 3. Lokomotiv 10, 4. Terek 10, 5. Rubin 9...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.