Zelg potpisao ugovor s FFC-om na tri meča!

Foto: Fightsite

JEDAN od ciljeva Final Fight Championship borilačke organizacije je doći među najbolje na svijetu, a jedini pravi put za to je dovesti u svoje redove najprije sve najbolje borce iz Hrvatske i regije.

Među njih definitivno spada Zelg Galešić, jedan od rijetkih Hrvata koji je imao priliku ući u legendarni ring Pridea, organizacija kojom je FFC jednim dijelom inspiriran, a ovog je tjedna napokon objavljeno i da su dogovoreni detalji suradnje između Zelga i FFC-a.

Odlični pulski MMA borac potpisao je ugovor s FFC-om na tri borbe, ali na svoj debitantski nastup u tom ringu morat će ipak pričekati još određeno vrijeme zbog zdravstvenih poteškoća u kojima se našao nakon svoje posljednje borbe.

Prilikom nastupa u Londonu teže je ozlijedio desnu šaku, a prije nekoliko dana podvrgnut je iznimno složenom operacijskom zahvatu u bolnici u Lovranu. Zelg je u kratkom razgovoru za Fight Site najavio da će već tijekom prve polovice lipnja početi raditi određene treninge, ali to neće biti ni približno dovoljno za pripreme kako bi nastupio na eventu FFC-a.

Zelgov povratak u ring očekuje se tijekom jeseni, a s obzirom da FFC planira organizirati jedan vrhunski event također u Puli, nema sumnje da će upravo tamo po prvi puta imati priliku nastupiti u FFC-u po njemu oduvijek dragim Pride MMA pravilima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.