Ždrijeb Futsal Cupa: Hrvatski prvak protiv Titograda, Iraca i Velšana

Foto: Hina, MNK Nacional

HRVATSKI futsal prvak Nacional Zagreb igrat će u skupini C Preliminarne runde UEFA Futsal Cupa.


U skupini sa našim prvakom su još KMF Titograd (CRG), FC Dublin (IRL) i Cardiff FC (WEL). Samo jedna momčad iz skupine ide dalje u Main rundu. Domaćin skupine je KMF Titograd iz Podgorice.

U slučaju prolaska svoje skupine, Nacional Zagreb igrat će u skupini 6 Main runde. Tu ih očekuju mađarski prvak ETO FC Gyor, engleski prvak BU London FC te bjeloruski prvak LSM Lida.

Nacional Zagreb, koji je bio u prvoj jakosnoj skupini, je favorit, gledajući momčadi iz obje skupine, a najave iz tabora našeg prvaka su takve da je ulazak u Elitnu rundu realnost.

Direktan plasman u Elinu rundu ostvarili su aktualni prvak Europe Kairat Almaty iz Kazahstana kao i drugolasirana momčad Kazahstana Tulpar Karagandy, prvak španjoslke Inter FS i prvak Srbije Ekonomac iz Kragujevca.

Trener Nacionala Robert Grdović je nakon ždrjeba rekao: "Ja sam zadovoljan ždrijebom iako se  nismo previše brinuli koga ćemo dobiti. Nacional Zagreb je izuzentno jaka  momčad i ulazak u Elitnu rundu među 16 najboljih momčadi Europe je naša realnost".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.