Zadar krenuo s pripremama za novu sezonu

Foto: KK Zadar

JUČER su se na Višnjiku okupili košarkaši Zadra koji su krenuli s pripremama za novu sezonu. Treneru Anti Nazoru su se odazvali svi igrači, uključujući i za sada jedino pojačanje Zadra za novu sezonu, Ivan Marinković koji će na poziciji centra mijenjati Josipa Sobina. 

Trener Nazor najavio je dolazak pojačanja, ali i nada se ostanku Marka Ramljaka za koga se špekulira kako bi mogao napustiti Višnjik:

"Kontinuitet u sportu je iznimno bitan i zato bi bilo dobro da ostane Ramljak. Mi u ovom trenutku moramo dovesti nove igrače, i to barem jednoga na pozicija beka, zatim krilnog igrača te na centarskoj poziciji.", rekao je Nazor.

Novinarima se obratio i Ivan Marinković, pojačanje na poziciji centra koji je potpisao s klubom trogodišnji ugovor:

"Znam da sam došao u veliki klub s velikom tradicijom. Ambicije su nam se poklopile i ja se nadam kako ću ja pomoći Zadru, a i Zadar meni da ostvarimo željeni rezultat. Mislim da ću se velikom požrtvovnošću i borbenošću nametnuti zadarskim navijačima i da ćemo imati vrlo uspješnu sezonu", rekao je Marinković.

Tako momčad Zadra za sljedeću sezonu trenutno izgleda ovako: Lovre Bašić, Toni Jelenković, Marko Jurica, Franko Šango, Henrik Širko, Ivan Vraneš, Boris Barać, Filip Kraljević. Ivan Marinković, Mario Špaleta.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.