Veliki zimski egzodus Hrvata u Bundesligi: Odlaze Perišić, Lakić, Čale i Santini

Screenshot: Bild

POVODOM početka zimskog prijelaznog roka, najtiražniji njemački list Bild donosi popis 47 igrača koji tijekom zime mogu napustiti svoje bundesligaške klubove.

Među njima značajno su zastupljeni i hrvatski nogometaši, ali za nijednog od njih ne može se reći kako su se iznenađujuće našli na popisu prekobrojnih.

Ivan Perišić više je puta javno govorio kako je nezadovoljan statusom u Borussiji Dortmund, a  Bild piše kako će ove zime otići ako se nađe kupac koji će platiti sedam milijuna eura i ističe Wolfsburg, koji je zainteresiran za veznjaka.

Perišićevim dolaskom ne bi se povećao hrvatski kontigent u "Vučjem čoporu", jer tamo bi bili najsretnije da se riješe Srđana Lakića i Hrvoja Čale. Napadač koji je uz velika očekivanja doveden 2011. iz K'lauterna, ove sezone skupio je tek jedan startni nastup, sedam ulazaka s klupe i nijedan gol. S obzirom na ovakve reference, čini se kako su dva milijuna, koliko Wolfsburg traži za njega, previše. Što se tiče Čale, Vukovi ga puštaju besplatno, jer nije ni blizu konkurencije za prvu momčad.

Ivan Santini, napadač Zadra na posudbi u Freiburgu, također sprema kofere, jer je od početka sezone uspio zabilježiti samo dva ulaska s klupe, bez ijednog gola.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.