Tabarez oduševljen defenzivnim učinkom Cavanija: Doslovno je ugasio Gerrarda

Foto: Getty images

IZBORNIK Urugvaja Oscar Tabarez blistao je od sreće nakon velike pobjede u drugom kolu Svjetskog prvenstva. Prisjetimo se, golovima Suareza s 2:1 pala je Engleska.

> Hodgson ni ne pomišlja na ostavku: Strašno sam razočaran, vjerovao sam da imamo remi

 > Suarez ukrao šou: Zabio dva gola Engleskoj, tješio tragičara pa zaplakao

"Presretan sam, ovo je velika pobjeda za nas koja nas ostavlja na životu, u igri za prolazak dalje. Dugo sam u nogometu i svjestan sam koliko je ovo bila teška utakmica. Pripremili smo se maksimalno, ali kada je s druge strane protivnik kao Engleska, nikada ne znaš što se može dogoditi", rekao je.

"Englezi su odigrali jednu odličnu utakmicu i u mnogim trenucima se činilo kako nemaju gotovo nikakve slabosti. Ali ako smijem nešto primijetit, imali su velikih problema s dolaskom naprijed i približavanjem našem golu", dodao je.

"Na tome čestitam svojoj momčadi i to je nešto na čemu smo dugo radili. Otkrit ću vam, možda je ponajviše za to zaslužan Cavani, koji je napravio nevjerojatan defenzivni posao danas. U potpunosti je ugasio velikog Stevena Gerrarda", spremno će.

"Da je ova utakmica bila film, vjerojatno nitko ne bi mogao reći da bi smislio bolji kraj. Ponavljam, veliki rezultat za nas i veliki poticaj za dalje. Znate, na ovoj kvalitetnoj razini, razlika između pobjede i poraza vrlo je mala. Zato je ovo bilo toliko važno", za kraj će.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.