Sukno progovorio i slomio se pred kamerama: Cijelu noć sam plakao!

JE LI Sandro Sukno mogao izbjeći dramu zbog prelaska u redova najvećeg Jugovog rivala? Pitaju se to i mnogi njegovi sugrađani koji su u Primorje ispratili Obradovića i Vićana, ali bez ikakvih sukoba. Tri dana nakon dočeka dubrovačkih zlatnih vaterpolista, 22-godišnji Sandro je progovorio. I priznao da je pukao, već po dolasku u zračnu luku Čilipi gdje su mu rekli da uprava Juga traži ostavku njegovog oca s mjesta direktora. Jug želi osporiti Suknov potpis za Primorje, zbog klauzule o povratku u Jug. Legenda kluba, Sandrov otac i direktor u nezahvalnoj je situaciji, no bio je i prije nego je priča kulminirala. I to na vrlo ružan način.

"Jedno je kad ti čestitaju premijer ili predsjednik, a nešto posve drugo kad te dočekuje cijeli Grad. Pola noći sam plakao što nisam bio na Stradunu", rekao za Dubrovačku televiziju.

Navodno je bilo i fizičkog kontakta s predsjednikom kluba. Sve je moguće, digle su se velike tenzije. No Sandro tvrdi da mu otac nije pogodovao kod odlaska u Pro Recco te da u ugovoru piše da se Jugu dužan javit za tri godine.

"Tri godine još nisu prošle. Da je Jug u pravu išli bi na sud, u savez, a ne u javnost. Ne mogu me prisiliti, ali očito mogu okretati javnost protiv mene"

Njegov otac Goran rasplakao se pred reporterima zbog sotoniziranja njegove obitelji u Gradu.

"Ostala je gorčina, naročito meni u odnosu na Sandra, koji nije uspio proslaviti...", rekao je još uvijek direktor Juga prije nego će se potpuno slomiti

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.